• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg
Margreet Wijdenes

Margreet Wijdenes

I.v.m. het coronavirus en de verscherpte maatregelen vanuit de regering zijn wij helaas genoodzaakt om de manege per direct op slot te doen.

Dit betekent dat alle lessen, clinics, wedstrijden en het oefenspringen niet door zullen gaan en ook het vrij rijden is niet toegestaan.

De grote poort bij de ingang zal op slot gaan.

Deze maatregelen gelden tot minimaal 6 april


dinsdag, 03 maart 2020 19:56

Kampioen springen Renzo Laffra

Regiokampioen pony springen indoor 2020 in de klasse L cat DE is geworden Renzo Laffra met BlackBerry.

 

zaterdag, 15 februari 2020 09:13

Regiokampioenschappen Indoor 2020, deel 2

Vandaag, 15 februari 2020,  in onze manege in Benningbroek deel 2 van de Regiokampioenschappen Indoor 2020.
10.00-11.30 uur: M2
12.20-14.50 uur: M1
15.35-18.20 uur: L2
Alle deelnemers heel veel succes.

maandag, 10 februari 2020 09:59

Kampioenen Regiokampioenschappen Indoor 2020

De regiokampioenschappen dressuur paarden zit er weer op.
Het wedstrijdsecretariaat wil iedereen bedanken die ons deze 2 weekenden weer geholpen heeft, zoals de ringmeesters, rekenkamer, omroepster, juryleden, schrijfsters en kantinebemaning. Zonder jullie hulp kunnen we niet zo een mooi evenement neerzetten.
En dan natuurlijk alle sponsoren, door de vele geschonken prijzen is er niemand van de deelnemers met lege handen naar huis gegaan super!
Als laatste een eigen verenigingslid regiokampioen in de klasse M2 trots op.
We hopen ook volgend jaar weer als gastvereniging te mogen optreden voor dit mooie evenement.

 

Foto's van de kampioenschappen op 7 en 8 februari kunt u vinden door HIER te klikken. Foto's mogen gebruikt en gedeeld worden mét bronvermelding.
Foto's van de kampioenschappen op 15 februari kunt u vinden door HIER te klikken.

Klasse B

1. Lynn Corts
2. Juliette Karel
3. Gaby Reuvers


Klasse L1
1. Desiree Kaart
2. Manouk Steenwijk
3. Rianne Ashley Ubbels


Klasse L2
1. Inge Broeken-Breuk
2. Joy Geerts
3. Marlies Woudenberg


Klasse M1
1.
Manon Klijbroek
2. Samara van der Eerden
3. Elly Olivier.


Klasse M2
1. Anne Marie Kroon
2. Kim van der Hulst
3. Djalissa van Rijn

 

Klasse Z1
1: Maura Knipscheer
2: Reece Fokker
3: Bartjan van Weert
4: Isabelle Ottens
5: Kaylee GoudaKlasse Z2
1.
Lara van Nek
2. Eva vd Linde
3. Steve van de Woude


Klasse ZZL
1. Yessin Rahmouni
2. Lara van Nek
3. Astrid Langeberg

 

maandag, 10 februari 2020 09:55

Regiokampioenschappen 7 en 8 februari 2020

BELANGRIJK
Vanwege de storm is het regiokampioenschap paarden dressuur M1 M2 en L2 verplaatst naar zaterdag 15 februari.
Stond je voor afgelopen zondag op de startlijst en kun je 15 februari niet starten, meld je dan af op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De startlijst kan dan worden aangepast. Alvast bedankt!

De huidige startlijst wordt 1 op 1 overgenomen. Bij afmeldingen worden geen andere personen toegevoegd.

 

 

vrijdag, 07 februari 2020 10:39

Regiokampioenschappen 2020

Vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari vinden in de Aurorahal van de Noorderkoggenruiters de Regiokampioenschappen Indoor Dressuur 2020 plaats.
Wij willen alle deelnemers heel veel succes wensen, en onze dank uitspreken aan de juryleden, federatievertegenwoordigers, sponsors, vrijwilligers en iedereen die dit weekend tot een succes gaan maken.
Hou onze facebookpagina en onze website in de gaten voor het nieuws over de storm.

donderdag, 06 februari 2020 20:15

Storm

Elke mededeling over de verwachte storm zal ook verschijnen op onze Facebook en website. Bellen naar het wedstrijdsecretariaat is dus niet nodig.
Zie ook statement KNHS Noord-Holland
"We krijgen de vraag of het regiokampioenschap wel doorgaat in verband met de weersverwachting voor komende zondag. Het is nu nog te vroeg om daar een antwoord op te kunnen geven. Hou Facebook en onze website in de gaten!"

Tijdens de regiokampioenschappen zijn de volgende sponsoren aanwezig of hebben prijzen geschonken. Wij nodigen u van harte uit om op de link te klikken en hun website te bekijken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Martha hoeve Texel: Paarden benodigdheden, staat beneden in de hal voor u klaar.   Geen fotobeschrijving beschikbaar. Zadelservice Melissa: Waar paard, ruiter en zadel perfect in balans. Dealer van Bates, Wintec, Ideal, esta, Kentaur en Frank Bains.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'HARTOG Uw ruwvoerspecialist' Hartog paardenvoer: specialist in ruw en krachtvoer.   Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst Equine Lymfedrainage: om uw paard door middel van Lymfedrainage weer in topconditie te krijgen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst Ruitersport Middenbeemster: Ruitersport artikelen.   Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Nadja cranio sacraal therapie Brouwer' Craniosacraal therapie Nadja Brouwer: om uw paard te ontdoen van blokkades.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst Marstall: premium paardenvoer.   Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Roefes Voeding en dierbenodigdheden' Roefes: dealer van Marstall.
Geen fotobeschrijving beschikbaar. LK Laura Kompier: voor het bedrukken van uw kleding of ruitersport artikelen.   Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Ruitersport van der Kroon WESTWOUD' Van der Kroon: Ruitersportwinkel te Westwoud.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst Glamourhorze: plastrons, knotbanden en wedstrijdjasjes.   Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Koenis Dierenspeciaalzaak' Koenis: dierenspeciaalzaak.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'AquaDynamics quatraining & Revalidatie Middenmeer' Aqua dynamics; training en revalidatie in de aquatrainer.   Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht Nika horseproducts: Dekens, hoofdstelen en meer.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'RUITERGOED RUITER LUXE RUITERSPORT' Ruitergoed Middenbeemster en online: voor al uw exclusieve ruitersport artikelen, o.a. PS off Sweden.   Geen fotobeschrijving beschikbaar. LDP design: frontriemen en ruitersportartikelen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten Hessing: Gesneden groente en fruit.   Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'OUT BV loon en verhuurbedrijf 0228-563680' OUT: Loon- en verhuurbedrijf.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'HAAKSMA Bloemen en planten groothandel' Haaksma Bloemen en planten groothandel Middenmeer.   Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst Schermer: voor al uw voer en benodigdheden voor groot vee.
Geen fotobeschrijving beschikbaar. ROSA'S haardhout/wortels; uw leverancier voor openhaardhout en voerwortels.   Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, huis, boom en buiten Tulpenhoeve Münster Wieringerwerf
Geen fotobeschrijving beschikbaar. LV la valencio; ruitersport artikelen.      
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

 

woensdag, 05 februari 2020 17:08

Deelnemers NKR aan Regiokampioenschappen

Namens de Noorderkoggenruiters zullen de volgende deelnemers meedoen aan de Regiokampioenschappen Indoor 2020.
Iedereen heel veel succes.
 

B Gaby Reuvers Lamor
B Jasmijn Harder Gaia 2
     
L1 Nienke Mol Infante R
     
L2 Cindy Feld Heathrow
     
M1 Anne van Dolder Bejirma F
     
M2 Annemarie Kroon Jippe Joppe C
     
Z1 Roos Mol Ilias
     
ZZL Nienke Mol Geisha
  Nienke Mol Epriole

 

Pagina 1 van 26