• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg
donderdag, 12 maart 2015 00:00

Paspoort- en entingcontrole

Geschreven door

Graag aandacht voor onderstaand bericht:

 

 

KNHS Regio Noord Holland "PASPOORT-CONTROLE-AVOND"

19 maart Stal Maarse Middenbeemster.

 

Tijdens de verschillende regiokampioenschappen zijn bij paspoortcontroles vele paarden en pony's gediskwalifiseerd doordat de data, stempels, handtekeningen en/of stickers niet juist in het paspoort stonden vermeld. Sommige onjuistheden dateerde zelfs van enkele jaren terug.

In de Regio Utrecht liepen de gemoederen zo hoog op dat de ruiters overgingen tot een boycot en zijn de klasses Z en ZZ springen niet verreden.

 

Regio Noord Holland organiseert op donderdagavond 19 maart bij Stal Maarse in Middenbeemster een paspoortcontrole avond om de ruiters van Noord-Holland de kans te geven om hun paspoorten te laten controleren.

Tijdens deze avond is een IR controleur van de KNHS aanwezig. Samen met Justin Maarse zullen de paspoorten grondig worden gecontroleerd. Justin heeft als internationaal ruiter en als dierenarts verbonden aan dierenkliniek Krommerijnstreek te Schalkwijk veel ervaring op het gebied van entingen.

De avond begint om 19.00 uur

 

Het meebrengen van het paspoort is voldoende maar als je paard ook moet worden geënt kan dat voor €25,-- op deze avond.

 

Ponymeter Lars Wever is ook op deze avond aanwezig zodat de pony's nog voor 1 april kunnen worden gemeten.

 

Als je je paard of pony meeneemt gaarne even aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat zonodig een indeling kan worden gemaakt.


 

 

Laatst aangepast op donderdag, 09 april 2015 14:46