• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg
donderdag, 10 oktober 2019 06:47

Regiokampioenschappen Indoor 2020

Geschreven door

Indoor Regiokampioenschappen 2020
 

De Indoor regiokampioenschappen 2020 worden gehouden op de volgende data en locaties:
 

Pony’s dressuur   1 en 2 februari 2020 Middenmeer Wieringermeerruiters
Paarden dressuur 7,8 en 9 februari 2020 Benningbroek Noorderkoggenruiters
Paarden Z en ZZ springen       15 februari 2020 Utrecht   Randstadcup
Pony’s Z en ZZ springen 15 februari 2020 Utrecht Utrecht Randstadcup
Pony’s springen B t/m M 22 of 23 februari 2020 Barsingerhorn Bucephalus o.v.b.
Paarden springen B t/m M 22 of 23 februari 2020 Barsingerhorn Bucephalus o.v.b.


Wij wensen alle wedstrijdorganisaties veel succes toe met de voorbereidingen.


Inschrijven Indoor Regiokampioenschap
Inschrijven voor de Regiokampioenschappen kan vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina.
Het is alleen mogelijk om via MIJN KNHS in te schrijven. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.


Selectiewedstrijden paarden dressuur
De wijze van selectie voor het regiokampioenschap paarden dressuur verloopt via selectiewedstrijden. De reden is dat er meer flexibiliteit is in het moment van deelname én de combinatie minder afhankelijk is van de vorm op slechts één dag. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data. Klik op deze link voor de selectiebepalingen.

Door het bestuur van de Regio Noord-Holland zijn aanpassingen in de selectieprocedure door te voeren. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken. Mocht dit het geval zijn, dan publiceren we de wijzigingen op de website van de regio en op de Facebookpagina. Meld je aan voor de nieuwsbrief KNHS regio Noord-Holland via deze website, dan ben je altijd op de hoogte.


En dan?
Indien je als combinatie hebt voldaan aan de bepalingen, dien je zelf in te schrijven. Je hoeft dus niet te wachten totdat de lijst van geselecteerden wordt gepubliceerd als je over 2 proeven een gemiddelde van 60% hebt gereden. De inschrijvingen worden na sluitingsdatum wél getoetst aan het overzicht van geselecteerden.


Vrije inschrijving
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Voor de paarden zijn selectie bepalingen van toepassing, zie hierboven.


Kampioensreglement KNHS Indoor
De kampioenschapsregelementen voor dressuur en springen voor de Indoor kampioenschappen en verdeelsleutel volgen vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina.
 

Laatst aangepast op donderdag, 28 november 2019 08:17