• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg
donderdag, 26 oktober 2017 06:04

Dressuurclinic Jennifer Sekreve

Geschreven door

LET OP: de clinic wordt gehouden van 09.00 - 14.30 uur!

Jennifer Sekreve komt voor deze reeks op 4 november a.s. nog naar de Noorderkoggenruiters.
Hou de facebook pagina van de Noorderkoggenruiters in de gaten voor de nieuwe datums!


De lessen zullen 1 uur duren in groepjes van twee.
Prijs leden: €45,- per les, prijs niet-leden: €50,- per les (incl. bakhuur).

Opgave kan door een mail te sturen met de naam ruiter/amazone, naam paard/pony en niveau naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tijdens de clinics wordt er met name op het verbeteren van de basis, het gymnastiseren en paarden beter aan de hulpen te zetten. Hierdoor zijn de clinics voor alle niveau's te volgen.

Jennifer is een succesvol amazone en heeft veel hoogtepunten weten te behalen met jonge paarden. Ze rijdt iedere dag zo'n 8 tot 10 paarden, waaronder goedgekeurde hengsten. Op het moment rijdt ze een aantal jonge paarden voor de competities en het WK jonge paarden, maar op dit moment ook op Prix st George niveau. Ze hoopt om volgend jaar met haar ruin San Siro (v. San Amour) Grand Prix te gaan starten. Vorige maand hebben we Jennifer mogen zien schitteren op Jumping Amsterdam, waar ze de Subli Cup voor 5-jarigen op haar naam heeft weten te schrijven. Eind februari en begin maart zal Jennifer gaan strijden voor een medaille op het NK in het ZZ-licht en ZZ- zwaar.

Jennifer focust zich bij clinics met name op het verbeteren van de basis, het gymnastiseren en paarden beter aan de hulpen te zetten.

NB: in de andere bak vindt een menclinic met shetlanders plaats,

Laatst aangepast op zondag, 05 november 2017 09:52
Meer in deze categorie: « Menclinic Shetlanders Western »