• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg
donderdag, 20 november 2014 00:00

Nieuwe website

Geschreven door

Je bevindt je op de vernieuwde website van de Noorderkoggenruiters.

De software waarop de oude versie draaide kon op diverse onderdelen niet meer geüpdatet worden. De vernieuwing betekent een grotere gebruiksvriendelijkheid voor zowel gebruiker als beheerder. We hopen dat u dit ook zult ondervinden.

 

Een nieuwe website betekent ook, dat jullie opnieuw een account met wachtwoord moeten aanmaken. Deze data kunnen namelijk niet overgezet worden, omdat wegens privacy redenen jouw account en wachtwoord gegevens versleuteld worden opgeslagen in een databestand. Nadat je opnieuw je gegevens ingevoerd hebt, krijg je toegang tot de ledenhoek, waar je je kunt opgeven voor kantinediensten en schoonmaakdiensten.

 

Enkele nieuwe mogelijkheden van de site:

  • Als je een emailadres hebt opgegeven, krijg je automatisch ter herinnering een mail toegestuurd op de dag voordat je een dienst moet draaien

  • Op de homepage zie je links een agenda. Hier is te zien of en zo ja welke activiteiten er de komende tijd zijn. Tevens zie je welke bakken in gebruik zijn, zodat je vrij rijden kunt plannen.

  • Je kunt copij toesturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. welke na redigeren en eventuele moderatie geplaats wordt in de ledenhoek of eventueel op de frontpagina.

Laatst aangepast op donderdag, 20 november 2014 19:09