• phoca_thumb_l_front foto nkr website.jpg

Wedstrijdsecretariaat

Sintia Hope, Klokketuin 93 Zwaag.
Tel. 06-54905458
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijven voor wedstrijden

 

Met een startpas kun je deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden. De inschrijving loopt nu via het digitale KNHS inschrijfformulier. Deze moet worden ingevuld en worden gemaild naar de betreffende wedstrijdorganisatie. Alleen dit KNHS inschrijfformulier is rechtsgeldig als inschrijfdocument.

 

Zie https://www.knhs.nl/kenniscentrum/deelname-aan-wedstrijden/inschrijven-voor-wedstrijden/

In de toekomst zal het inschrijven alleen nog maar digitaal plaatsvinden via Mijn KNHS. Een ruiter kan zich dan online via Mijn KNHS inschrijven voor een wedstrijd, waarmee zijn gegevens automatisch bekend worden bij de wedstrijdorganisatie. Tot die tijd kun je de inschrijfformulieren voor de verschillende disciplines downloaden.

 

LET OP!!! Vanaf 11 november 2014 moet er al voor de Subtopwedstrijden vanaf 1 januari 2015 ingeschreven worden via "mijn KNHS" en de wedstrijdkalender.Hoe? Klik op de volgende link om te zien hoe het werkt: Instructievideo Online Inschrijven

 

 

Voor een algemene vraag kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

.